Senioritiistai 3 naiset

Porin Golfkerho | 25.5.2021

Tournament Information

TULOSTEN SYÖTTÖ Löydät pelin Gamebookista profiilin (klikaa oikeasta alanurkasta) alta ja sieltä alareunasta Pelit. Tuloksia voit syöttää väyläkohtaisesti siirtämällä väylän numeron tulospallukan kohdalle ja näpäyttämällä pallukkaa.

VARAA OMA PELIAIKA NEXGOLFISTA: Joki+Suisto, Kilpailun voi pelata myös järjestyksessä Suisto+Joki LÄHTÖLISTA EI SIIS PIDÄ PAIKKAANSA JA SE ON LUOTU TULOSTEN VAIN SYÖTTÄMISEN MAHDOLLISTAMISEKSI!

LISÄTIEDOT

Senioritiistai 3 Naiset 25.5.2021 omalla ajanvarauksella 18r, pb Joki+Suisto, Kilpailun voi pelata myös järjestyksessä Suisto+Joki hcp-index: Joki parilliset, Suisto parittomat. Ilmoittaudu etukäteen kisaan Gamebookin kautta (linkki alhaalla) ja varaa peliaikasi Nexgolfista.

Senioritiistait 2021

Senioritiistaikisoja pelataan 18 kappaletta ja kauden yhteispisteisiin lasketaan jokaiselta osallistujalta 8 parasta suoritusta, naisilla ja miehillä on omat sarjansa. Teknisistä syistä johtuen osakilpailuista jaetaan molemmissa sarjoissa sijoituspisteitä 15 parhaalle, kuitenkin siten, että saman pb tuloksen pelanneet jakavat tasaisesti heille kuuluvan pistepotin. Kuitenkin osakilpailun voittaja on tasatilanteessa pienimmän tasoituksen omaava ja hänet palkitaan 20€ Kalafornian lahjakortilla. Kilpailut ovat pb kisoja ja ne pelataan omalla ajanvarauksella yhteislähtöjä lukuun ottamatta, (tosin niihinkin voi ottaa osaa omalla ajanvarauksella). Muista varmistaa ajanvarauksen yhteydessä pelattava kenttäyhdistelmä, sen voit aloittaa myöskin ”takaysiltä”. Osallistumismaksu koostuu 10€ toimistomaksusta (maksetaan ensimmäisellä osallistumiskerralla ja se käytetään syksyllä palkintoihin ) lisäksi jokainen osakilpailu maksaa 4€.

Ensimmäisellä pelikerralla maksu 10€ + 4€ = 14€

Kisamaksut maksetaan etukäteen viimeistään tiistaina joko pankkiin FI29 5700 8120 0482 23 Viestiin nimi, seura ja tasoitus ja Senioritiistai 1. tai Mobilepaylla numeroon 19386 Viestiin nimi, seura ja tasoitus ja Senioritiistai1 Klubilla maksettavaan kismaksuun lisätään 2€

Gamebookin voit ladata puhelimeesi sovelluskaupasta

RANKING

Entries

Senioritiistai 3 naiset

Porin Golfkerho  |  Suisto + Joki  |  Par 72
25.5.2021
List is empty
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.