FOF 3

Peuramaa Golf Hjortlandet | 11.7.2021

Tournament Information

Tervetuloa Peuramaan naisten FOF-kesäkisasarjan kolmanteen osakilpailuun. Osakilpailuja on yhteensä 5, joista kolmen parhaan tulokset huomioidaan kokonaiskisan tuloksissa. Osallistua voi halutessaan myös vain yksittäiseen osakilpailuun. FOF-kisat on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille. Kisassa on 3 sarjaa: Groove - tasoitukset 0-18,0 (tasoituksellinen lyöntipeli) Soul - tasoitukset 18,1-32,0 (tasoituksellinen pistebogey) Funky - tasoitukset 32,1-54,0 (tasoituksellinen pistebogey)

Kisasarjan tarkoitus on tutustua mukaviin uusiin pelikavereihin ja harjoitella kilpailemista leppoisassa ilmapiirissä. Samalla osakilpailuissa saa kilpailukokemusta mm. seuran mestaruuskilpailuja varten, joihin haluammekin kannustaa yhä useampia naispelaajia osallistumaan. Kisassa kannattaa harjoitella myös tulosten merkitsemistä jonkun toisen pelaajan "merkkarina" tuloskorttiin, vaikka GameBookia käytetäänkin tulosten syöttämiseen. Korttien avulla tulokset tarkastetaan kierroksen päätyttyä GameBookista. Jos tulee kysyttävää tai korjattavaa, kannattaa olla yhteydessä caddiemasteriin tai naistoimikunnan jäseniin, joilla on GameBookin ylläpitäjäoikeudet (Sari K., Virpi I. ja Leena N.). Meistä aina joku on kisassa mukana.

FOF-kesäkisasarjan osallistumismaksu sisältää ruokailun viimeisen osakilpailun päätteeksi sekä palkinnot parhaiten menestyneille osakilpailuissa ja kokonaiskisassa. Tässä kisassa erikoiskilpailuna on pisin avaus väylällä 12. 30 € jäsenille - lisäksi greenfeemaksu niille, joilla ei ole pelioikeutta 40 € pelioikeuspelaajille, joilla ei ole jäsenyyttä

Entries

FOF 3

Peuramaa Golf Hjortlandet  |  Vanha Peura  |  Par 71
11.7.2021
List is empty
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.