IHKU Open

Virpiniemi Golf Club | 16.7.2021

https://ggb-tm-assets.s3-eu-west-1.amazonaws.com/assets/x_4556721769c72eb889b8ac4bb5bd59d0.png

Tournament Information

Tervetuloa IHKU Openiin!

Pelimuotona on pariscramble. Kaikki pelaavat samassa sarjassa.

Joukkue muodostuu kahdesta pelaajasta. Joukkueen tasoitus on 25 % pelaajien yhteenlasketusta pelitasoituksesta, kuitenkin niin, että parin tasoitus ei voi olla suurempi kuin parin paremman pelaajan pelitasoitus. Kilpailussa annettava max. pelitasoitus on 36.

Joukkueessa molemmat pelaajat lyövät avauksensa tiiltä. Avauksien jälkeen joukkue valitsee pallon, joka jatkolyöntiä ajatellen on parhaassa paikassa. Pallon paikka merkitään. Se pelaaja, jonka pallo on valittu, lyö jatkolyönnin ensin. Sen jälkeen kilpakumppani pudottaa pallonsa mahdollisimman lähelle merkittyä paikkaa, enintään yhden mailan mitan päähän, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua, ja suorittaa lyöntinsä. Peli jatkuu samalla tavalla, mutta viheriöllä pallot asetetaan. Esteessä (bunkkeri) kilpakumppanin pallo asetetaan ja asema palautetaan samaksi kuin valitun pallon asema. Vesiesteessä em. droppisääntö.

Molempien joukkueen jäsenten pallo tulee avauksissa valita vähintään kolme kertaa kierroksen aikana. Kilpailun tulos ei vaikuta pelaajien tasoituksiin.

Kisamaksu: Virpiniemi Golfin osakkeenomistajille 30 €, jäsenille 35 € ja vieraspelaajille 70 €.

K18

Schedule

07:00

Lounas tarjolla klo 10-12

08:00

Kisainfo

09:00

Yhteislähtö

14:00

Kilpailun jälkeen palkintojen jako ja saunamahdollisuus

Entries

IHKU Open

Virpiniemi Golf Club  |  Virpiniemi Golf Club  |  Par 72
16.7.2021
List is empty
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.