Westport Open - Rock

Nokia River Golf | 29.8.2021

Tournament Information

Westport Open kisataan Rock- ja River-kentällä samanaikaisesti sunnuntaina 29.8. klo 8.00 alkaen väliaikalähdöillä.

Pelaajien pelikenttä arvotaan ennen kilpailua. Molempien kenttien 3 parasta pb/hcp -tulosta palkitaan.

Kaikkien kilpailijoiden kesken arvotaan Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active -henkilöauto omaksi. Arvontapöydässä on myös jaossa 2kpl aikuisten kausikortteja kaudelle 2022.

Lipun hinta 125€/hlö. Voit myös varata koko lähdön hintaan 500€/4 hlö, jolla takaat sinulle ja kavereillesi saman lähtöryhmän kilpailussa!

Lippuja on myynnissä rajoitettu erä! Lunasta oma lippusi pian sähköpostilla toimisto@nrg.fi, soittamalla kisan myyntinumeroon 040 356 7215 tai ilmoittautumalla suoraan caddiemasterille.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos jostakin syystä lipun ostanut henkilö on estynyt osallistumaan kilpailuun, voi osallistumissoikeuden siirtää toiselle pelaajalle tai lipun ostanut voi myydä lippunsa eteenpäin.

Tässä kisassa soketeilla ei ole väliä, voit silti huristella tuliterällä autolla kotiin!

Entries
Reserve List

Westport Open - Rock

Nokia River Golf  |  Rock Course  |  Par 72
29.8.2021
List is empty
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.