FOREVER viikkokisa

Pickala Golf | 16.7.2021 - 25.7.2021

https://ggb-tm-assets.s3-eu-west-1.amazonaws.com/assets/x_fc71fb5cbf4945251e307944c33b5124.png

Tournament Information

Onnistuminen ei ole sattumankauppaa. Se on uuden polun löytämistä, pysyvää tapaa toimia toisin, joka johtaa monenlaiseen hyvään – sekä keholle että mielelle.

FOREVER VIIKKOKISA on Pickala Golf Weekin 16.7. - 25.7.2021 aikana pelattava viikkokilpailu Forest-kentällä.

AIKATAULU 16.7. - 25.7.2021 FOREST

OSALLISTUMISOIKEUS Osallistumisoikeus on kaikilla suomalaisilla golfareilla, jotka pelaavat tasoitukseen vaikuttavan pelikierroksen Pickala Golfin FOREST-kentällä.

Kilpailuun voi osallistua kerran. Viikkokisaan voi osallistua vaikka pelaisi samalla muuta kilpailua (pois lukien reikäpelinä ja joukkuepelimuodoin pelattavat kilpailut, jotka eivät vaikuta pelaajan tasoitukseen). Viikkokilpailuun osallistumisesta tulee maksaa erillinen osallistumismaksu. Golfauton käyttö kilpailussa on sallittu, jos sitä ei erikseen ole kenttäolosuhteiden vuoksi kielletty. Kierroksella tulee olla mukana merkitsijä, joka pelaa samassa peliryhmässä. Merkitsijän ei tarvitse osallistua itse kilpailuun. Merkitsijä vahvistaa tuloksen suullisesti. Epäselvissä tilanteissa kilpailutoimikunta voi olla yhteydessä merkitsijään.

OSAKILPAILUN PELIMUOTO Henkilökohtainen tasoituksellinen pistebogey 18r.

Kilpailija saa valita käyttämänsä tiin. Poikkeava aloitustii tulee ilmoittaa ennen kierrosta caddiemasterille, muutoin oletuksena miehet "keltainen" (Forest 59), naiset "punainen" (Forest 48) tii.

Kilpailussa noudatetaan R&A:n julkaiseman ”Rules of Golf ” (voimassa tammikuu 2019-) -sääntökirjan lisäksi Pickala Golfin voimassa olevia paikallissääntöjä. Pelaaja on vastuussa siitä, että oma pelitasoitus on ajan tasalla Golf GameBook -sovelluksessa ennen kilpailukierroksen alkamista. Mikäli pelaaja on pelannut pelikierroksen eri tiipaikalta kuin Golf GameBookiin on merkitty tai pelaa väärällä tasoituksella, pelaajan kierros hylätään automaattisesti.

Tasatuloksen sattuessa sijoituksen ratkaisee alempi tarkka tasoitus. Mikäli tarkka tasoitus on sama, sijoitus ratkaistaan matemaattisen menetelmän mukaan (paras viimeisen yhdeksän (9) reiän tulos, sen jälkeen paras viimeisten kuuden (6) reiän tulos, sitten paras viimeisten kolmen (3) reiän tulos, sitten viimeisen reiän tulos). Lopuksi sijoituksen ratkaisee arpa.

SARJAT Naiset Miehet

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSU Lähtöajan varaus normaalien ajanvaraussääntöjen puitteissa NexGolfin / Teetimen kautta (tai caddiemasterilta). Ilmoittautuminen kilpailuun tulee tehdä ennen kierrosta caddiemasterille (paikan päällä, puh. 0600 550 984 tai sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi) joka lisää pelaajan kilpailuun ja aktivoi tuloskortin pelaajan Golf GameBook -sovellukseen kun osallistumismaksu on maksettuna.

Osallistumismaksu on 5 € per kierros. Osallistumismaksun voi maksaa ennen kierrosta caddiemasterin toimistoon (toimiston aukioloaikoina) tai MobilePaylla numeroon 75972 (maksun viestiosaan pelaajan nimi, starttiaika ja maininta "Forever").

TULOSPALVELU JA SEURANTA Pelaajat syöttävät tuloksensa itse Golf GameBook -mobiilisovellukseen. Tulosseuranta reaaliaikaisena sovelluksessa. Tulokset ja arvontojen voittajat julkaistaan viikkokisan päättymisen jälkeen Pickala Golfin somekanavilla ja tapahtuman nettisivulla. Voittajiin ollaan myös yhteydessä sähköpostitse

PALKINNOT Miehet 1. Forever -12 kk treenilahjakortti 2. Forever -12 kk treenilahjakortti 3. Forever -12 kk treenilahjakortti

Naiset 1. Forever -12 kk treenilahjakortti 2. Forever -12 kk treenilahjakortti 3. Forever -12 kk treenilahjakortti

ARVONTA: Kaikkien kilpailuun osallistuneiden henkilöiden kesken arvotaan yksi Forever -12 kk treenilahjakortti

Lahjakortti: Täyden palvelun keskuskortti 12 kk (sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan sekä uinnin normaalien jäsenehtojen puitteissa)

Voittajiin ollaan yhteydessä!

HUOM! Ilmoittautuminen kilpailuun tulee tehdä ennen kierrosta caddiemasterille (paikan päällä, puh. 0600 550 984 tai sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi) joka lisää pelaajan kilpailuun ja aktivoi tuloskortin pelaajan Golf GameBook -sovellukseen kun osallistumismaksu on maksettuna (ilmoittautuminen sivuston kautta ei ole mahdollista)

Entries

FOREVER viikkokisa

Pickala Golf  |  Forest  |  Par 72
16.7.2021
List is empty
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.