Welcome to

SEASIDE - Suomen Suurin Scramble by Golf Balance

Pickala Golf | 24.7.2021

https://ggb-tm-assets.s3-eu-west-1.amazonaws.com/assets/x_fda11127f84f2e28d0f3e8c3c63113ea.png

SEASIDE - Suomen Suurin Scramble by Golf Balance

KENTÄT JA LÄHTÖAJAT Kilpailu pelataan lauantaina 24.7.2021 yhteislähtöinä kaikilla Pickala Golfin kolmella kentällä seuraavasti:

Seaside 10.00 Forest 11.00 Park 12.00

Jokaisella kentällä pelataan oma kilpailunsa ja jaetaan omat palkinnot. Pelaaja valitsee ilmoittautumisen yhteydessä millä kentällä pelaa. Forest pelataan golfautoilla, vuokran sisältyessä kilpailumaksuun.

PELIMUOTO 2 hengen scramble. Joukkueen tasoitus on 25 % pelaajien yhteenlasketusta pelitasoituksesta. Joukkueen pelitasoitus ei kuitenkaan voi olla korkeampi kuin alempi tasoituksellisen pelaajan pelitasoitus. Suurin huomioitava tasoitus on 36.

OSALLISTUJAMÄÄRÄ Maksimi 360 pelaajaa (60 joukkuetta per kenttä)

OSALLISTUMISMAKSU Pickala Golf pelioikeuden haltija 40 € (Forest 50 €) Pickalalaisen vieras 70 € (Forest 80 €) Vieraspelaaja 85 € (Forest 95 €)

*Hinta sisältää give away tuotteita sekä ruokailun kierroksen jälkeen. Forestin kilpailumaksu sisältää golfautovuokran (1 auto per joukkue).

HUOM! Omistamallaan golfautolla pelaavalta ei lisämaksua vuokrasta, kilpailumaksu 40/70/85

GOLFAUTOT Forestilla kaikki joukkueet pelaavat golfautoilla, golfautovuokran sisältyessä kilpailumaksuun. Parkilla ja Seasidella omat golfautot ovat sallittu (vuokra-autot käytössä vain Forestilla).

ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen alkaa 7.7.2021 klo 12.00 ja päättyy 21.7.2021 klo 12.00. Pelaaja valitsee ilmoittautuessaan millä kentällä haluaa pelata. Parkin ja Seasiden ilmoittautumiset NexGolfin/Teetimen kautta tai suoraan caddiemasterille caddie.master@pickalagolf.fi / 0600550984. Forestille ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi. Pelaajat otetaan mukaan kilpailuun ilmoittautumisjärjestyksessä (rajallisen vuokra-autojen määrän vuoksi Forestilla kiintiö 20 joukkueelle, jotka käyttävät omistamaansa golfautoa). HUOM! Kilpailussa käytetään GameBook -mobiilitulospalvelua, mutta ilmoittautumiset kerätään poikkeuksellisesti NexGolfin kautta.

VIP-PAKETIT (LOPPUUNMYYTY!) Anna meidän viedä golfpäiväsi aivan toiselle tasolle! Pickala Golfin ja Ravintola Spoonin Suomen Suurin Scramble VIP-paketti sisältää unohtumattoman herkullisia ja nautinnollisia exclusive etuja. VIP-paketin ostajana varmistat, että sinun ei tarvitse päivän aikana jonottaa juomia tai etsiä paikkaasi, sillä Sinä olet VIP! Paketin ostamalla varmistat paikkasi kilpailussa ennen normaalin ilmoittautumisen alkamista. Paketteja on rajoitettu määrä, joten hanki sinulle ja parillesi VIP-paketti ennen kuin jäätte ilman! Tutustu pakettiin ja varaa omasi!

GAMEBOOK Kilpailussa käytetään GameBookia. Yksi ryhmän jäsen kirjaa tulokset pelin aikana GameBook mobiiliapplikaatioon. Kierroksen päätyttyä ryhmä tarkistaa tulokset ja tekee mahdolliset korjaukset ennen kuin hyväksyy kierroksen (poistuu pelistä). Mikäli tulosten syöttäminen ei onnistu järjestelmän kautta, tulee perinteinen tuloskortti palauttaa kilpailun jälkeen tarkastettuna ja allekirjoitettuna caddiemasterin toimistoon. Tyhjän tuloskortin voit ottaa matkaan caddiemasterilta.

Road to Suomen Suurin Scramble 14.6.-14.7.2021 Voita paikka kilpailuun keräämällä PAR-tuloksia Pickalassa!

Pelaa kierros yhdellä Pickalan kolmesta kentästä 14.6.-14.7.2021 ja tee vähintään yksi PAR-tulos, niin olet mukana VIP-lähdön arvonnassa. Kuukauden aikana kolme eniten PAR-tuloksia tehnyttä palkitaan Golf Centerin ja Golf Balancen tuotepalkinnoin.

Kun olet aloittamassa kierrosta jollakin Pickalan kentistä, ehdottaa GameBook sinulle kyseisellä kentällä olevia haasteita - valitse Road to Suomen Suurin Scramble. Haasteeseen voit liittyä myös GameBook sovelluksen alaosan Haasteet -osiossa. Haasteeseen liityttyäsi sinun ei tarvitse enää tehdä muuta. Pelattuasi kierroksen GameBookilla ja tehtyäsi vähintään yhden par tuloksen (brutto) olet mukana kilpailussa. Jos teet seuraavilla kierroksilla lisää par tuloksia, lisätään ne kokonais par määrään eli tulokseesi.

Road to Suomen Suurin Scramble -haasteen säännöt: 1. Haasteen ja arvonnan järjestäjä Oy Pickala Golf Ab, Golfkuja 5, 02580 Siuntio 2. Haasteeseen ja arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, jotka ovat suorittaneet Road to Suomen Suurin Scramble -haasteen osallistumis aikana. Haaste alkaa 00:01AM (UTC) 14.6.2021 ja loppuu 11:59 PM (UTC) 14.7.2021. Kaikkien tulosten tulee olla syötettynä ennen kuin haaste loppuu. Tuloksesi siirtyvät automaattisesti haasteeseen, kun lopetat pelin (huom. sinun tulee olla liittynyt haasteeseen). 3. Haasteen suorittaneiden ja vähintään yhden PAR-tuloksen (brutto) tehneiden kesken arvotaan yksi VIP-lähtö 24.7.2021 pelattavaan Suomen Suurimpaan Scrambleen. Voittajat arvotaan 16.7.2021 mennessä. Kaikilla haasteeseen osallistuneilla ja vähintään yhden PAR-tuloksen tehneillä on tasavertainen mahdollisuus voittaa palkinto. Arvonnan jälkeen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Golf GameBookissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen sekä voittajien nimet voidaan julkaista Pickala Golfin kanavissa. 4. Haasteen kolme eniten PAR-tuloksia tehnyttä pelaajaa palkitaan Golf Centerin ja Golf Balancen tuotepalkinnoin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Golf GameBookissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen sekä voittajien nimet voidaan julkaista Pickala Golfin kanavissa. 5. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 20.7.2021 mennessä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Pickala Golf Week 16.-25.7.2021 Suomen Suurin Scramble on osa Pickala Golf Week -tapahtumaviikkoa. Pickala Golf Week kokoaa yhteen golfin ystävät viettämään laatuaikaa parhaassa seurassa, parhaassa paikassa. Viikko on täynnä rentoa, hauskaa ja energisoivaa ohjelmaa! Viikon aikana järjestetään kilpailuja, mutta monipuolisesti myös muuta ohjelmaa. Kyseessä on "Pickalan festarit" kaikille lajia palvoville, harrastaville sekä kaikille lajista kiinnostuneille. Eli juuri sinulle! Tule kanssamme kokemaan mitä on #SpiritofPickala ja liity heimoon! Tutustu viikon ohjelmaan TÄÄLLÄ.


ClubPickala Golf
CourseSeaside
Holes18
Primary GameTwo-Man Scramble
Side GameTwo-Man Scramble
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.