FOF 5

Peuramaa Golf Hjortlandet | 29.8.2021

Tournament Information

Tervetuloa Peuramaan naisten FOF-kesäkisasarjan viidenteen eli viimeiseen osakilpailuun!

Tässä viimeisessä kisassa on jopa viisi erikoiskilpailua: lähimmäs lippua väylillä 2, 15 ja 18 sekä pisin avaus väylillä 6 ja 10. Jokaisella väylällä on taulu, johon oma nimi merkitään, mikäli tulos on parempi kuin ennestään taulussa näkyy. Muistattehan, että lähimmäs lippua väylillä ensimmäisen lyönnin pitää olla viheriöllä ja tulostaulua pidetään viheriön ulkopuolella. Pisimmän draivin pitää olla väylällä ja tulostaulu sijoitetaan pallon sijaintikohtaan lyönnin jälkeen.

Siirtosääntö voimassa kentän lyhyeksi leikatulla alueella!

FOF-kesäkisasarjan osallistumismaksu sisältää ruokailun tämän viimeisen osakilpailun päätteeksi sekä palkinnot parhaiten menestyneille osakilpailuissa ja kokonaiskisassa. Lisäksi joka kisassa on arvontapalkintona lounaslippu klubimme ravintolaan. 30 € jäsenille - lisäksi greenfeemaksu niille, joilla ei ole pelioikeutta 40 € pelioikeuspelaajille, joilla ei ole jäsenyyttä

Entries

FOF 5

Peuramaa Golf Hjortlandet  |  Vanha Peura  |  Par 71
29.8.2021
List is empty
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.