Golfkilpailu ja lajitutustuminen

Aurinko Golf | 3.6.2022

https://tournament.golfgamebook.com/assets/x_3974161371a77302465bf11883346159.png

Tournament Information

Kilpailut ovat oivallinen valinta, jos sidosryhmissänne on golfia harrastavia liikekumppaneita. Ja vaikka kaikki eivät golfaisi, niin tämäkään ei ole ongelma, sillä samalla on mahdollista järjestää golfdemo golfia vielä harrastamattomille kumppaneille ja halutessanne myös greencardin suorittamisen golfpäivän päätteeksi.

Hoidanmme puolestanne kaikki kilpailun järjestelyyn liittyvät palvelut, ilmoittautumisen, tulospalvelun, erikoiskilpailut, opetustoiminnan lajikokeiluun ja kattavat ravintolapalvelut. Onnistunut kutsuvierastilaisuus takaa hedelmällisen yhteistyön myös tuleville vuosille.

Ilmoittautumista varten voimme luoda teille tämän esimerkin mukaisen brändätyn kilpailusivuston (logot, kuvat, värit), jota kautta osanottajat voivat ilmoittautua tapahtumaan. Sivustolla tulee näkymään myös kilpailun tulokset ja sen päälle saadaan rakennettua hieno yhteenveto valokuvineen, joka on hyvä kiitossivusto lähetettäväksi osallistuneille.

Yrityksenne omien golfkilpailuiden tapahtumakulku voi olla esimerkkinä seuraavanlainen: * Ilmoittautuminen ja aamupala * Tervetulopuheet ja kisainfo * Yhteislähtö kilpailuun ja golfdemon aloitus * Kierroksen / golfdemon jälkeen sauna ja virvokkeita * Ruokailu ja palkintojen jako * Kesto yhteensä noin 6 - 8 tuntia * Hinnoittelu ajankohdan, sisällön ja henkilömäärän mukaan

Schedule

06:00

Aamiainen ja lämmittely

07:00

Avajaispuhe ja kisainfo

07:30

Yhteislähtö kilpailuun

07:40

Golfdemon aloitus

12:00

Sauna ja ruokalu

13:00

Palkintojen jako ja kiitokset

Sign up

Sign Up to the tournament from here. You can also cancel or edit your Sign Up from the same place.

Golfkilpailu ja lajitutustuminen

Aurinko Golf  |  Aurinko Golf Naantali  |  Par 72
3.6.2022
List is empty
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.