RTV Oranssi YSI 8/11 HCP 0-23,9

Kankaisten Golf | 2.8.2022 - 2.8.2022

https://tournament.golfgamebook.com/assets/x_f9a40ceae1e16a9b7a7d1d320bcbeaff.jpg

Tournament Information

RTV Oranssi YSI 2022 HCP 0-23,9 Pelaaja pelaa alkusarjan siinä tasoitussarjassa, jossa on ensimmäisen kilpailukierroksensa pelannut.

ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen osakilpailuihin tapahtuu varaamalla normaalisti viikkokilpailupäivänä lähtöaika ja ennen kierrokselle lähtemistä ilmoittamalla caddiemasterille osallistumisesta RTV Oranssi YSI kilpailuun. Kankaisten Golfin viikkokilpailuissa käytetään Gamebook -tulospalvelua. Ilmoittauduttuasi kierrokselle caddiemasterilla, sinut lisätään kilpailuun ja sinulle luodaan mobiilituloskortti.

Viikkokilpailu on kaikille avoin, pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey. Kilpailumuoto soveltuu siis kaikille, myös aloittelijoille ja toivommekin että mahdollisimman moni junioripelaaja ja aloittelija uskaltaisi lähteä mukaan kisailemaan! RTV Oranssi YSI:en tarkoituksena on madaltaa kilpailukynnystä ja tehdä kisaamisesta kannustavampaa.

Kokeneemmille pelaajille koukkuna kisassa on se, että nämä kisat ovat virallisia kilpailuja. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että Oranssi tiistai on hieno tilaisuus yrittää pelata kenttäennätykset omiin nimiin!

RTV Oranssi YSI tiistaisin 17.5. - 23.8.2022

Finaali lauantaina 10.9.2022

Alkusarja pelataan kahdessa tasoitussarjassa: 0-23,9 sekä 24,0-54. Pelaaja pelaa alkusarjan siinä tasoitussarjassa, jossa on ensimmäisen kilpailukierroksensa pelannut.

Kilpailussa pelataan aina 9 reikää sen hetkisellä 9-reiän kentällä, eli kauden aikana tulee pelattua kaikilla kolmella ysillä.

KILPAILUMAKSU

Kilpailumaksu koko kaudelta (11 osakilpailua) on 20€. Maksu maksetaan ensimmäisen osakilpailun yhteydessä. Yksittäisen osakilpailun hinta on 3€. Juniorit 21-ikävuoteen asti 10€ / kausi, 2€ / kerta.

Kilpailumaksun lisäksi kierrosmaksu, mikäli pelaajalla ei ole Kankaisten Golfin pelioikeutta. Kierroksen maksamiseen voi käyttää myös sarjakorttia tai pelilippua.

LOPPUKILPAILU

Loppukilpailu pelataan Kankaisten Golfissa lauantaina 10.9.2022 silloisen 9 reiän kentällä. Loppukilpailuun pääsemiseksi huomioidaan pelaajan kolme (3) parasta osakilpailun tulosta yhteenlaskettuna. Molempien alkusarjojen kuusi (6) parhaiten sijoittunutta pelaajaa pääsevät RTV Oranssi Ysin finaaliin. Tasatuloksissa sijoituksen ratkaisee paras kolmesta huomioitavasta kierroksesta, seuraavaksi toiseksi paras kierrostulos jne. Finaali pelataan yhdessä sarjassa tasoituksellisena pistebogeyna. Tasatuloksissa paremmin alkusarjassa sijoittunut pelaaja voittaa. Mikäli alkusarjan sijoitukset ovat samat, alkusarjassa kolmessa parhaassa kisassa enemmän pisteitä kerännyt voittaa.

Molempien alkusarjojen voittajat sekä finaalin kolme parasta pelaajaa palkitaan.

GAMEBOOKIN KÄYTTÖ Kun olet ilmoittautunut caddiemasterille, löytyy kilpailu seuraavasti Gamebook sovelluksesta. --> Valitse Gamebookin etusivun alaosasta - Pelaa Golfia. --> Valitse pelattava kenttäyhdistelmä. Tämän jälkeen ruutuun tulee tieto LähiTapiola viikkokisasta ja pääset kirjaamaan tuloksia. Mikäli ongelmia, niin kierroksen jälkeen voi päivittää tiedot Caddiemasterilla.

Katso tarkemmat ohjeet Gamebookin käytöstä. HUOM! Muista tarkistaa, että Gamebookissa on etusivulla WHS tasoitusosio aktivoituna!

Katso lisätiedot ja kenttäennätykset RTV Oranssi YSI -kilpailusta.

RTV Oranssi YSI 8/11 HCP 0-23,9

Kankaisten Golf  |  Kankas  |  Par 72
2.8.2022
List is empty
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.