WAGC INVITATIONAL 2021 @ Hills by GoGolf

Hill Side Golf Club | 15.5.2021

https://ggb-tm-assets.s3-eu-west-1.amazonaws.com/assets/x_9b1e1e58fe16b431026543539932e603.jpg

Tournament Information

Tervetuloa WAGC INVITATIONAL 2021 kilpailuun Hills by GoGolfiin

Pelimuoto Pariscramble 1/4 tasoituksin. Joukkueen pelitasoitus ei voi ylittää joukkueen pienemmällä tasoituksella pelaavan pelaajan henkilökohtaista pelitasoitusta. Kilpailussa huomioidaan maksimissaan tasoitus 36.

Viimeisimmät 3 väylää on piiloitettu kilpailusta - jännitys säilyy tulosten julkaisemiseen asti.

Erikoiskilpailut Lähimmäs lippua väylät ruutu 1 & hertta 1 Pisin drive väylät ruutu 5 & hertta 7

Tiit Miehet keltaisilta Naiset punaisilta

Kilpailumaksut Pelioikeutetut 29€ Vieraat 59€

Kilpailumaksu sisältää lounaan klubitalolla kierroksen jälkeen.

Ilmoittautuminen ja tulospalvelu Ilmoittautuminen caddiemasterille hills@gogolf.fi, 09 8190 4804 tai suoraan Gamebookiin. Ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoita pelikaverisi nimi ja kotiseura. Kilpailuun mahtuu ensimmäiset 60 paria ilmoittautumisjärjestyksessä. Tulospalveluun käytämme gamebookkia, joten varmistathan, että sinulla on viimeisin versio sovelluksesta päivitettynä ennen kilpailun alkua.

Voittajapari saa kisapaikat WAGC INVITATIONAL 2021 Suomen karsintafinaaliin, joka järjestetään Himos Golfissa 5.9.2021. Finaalin kisamaksut pelaajien osalta on maksettu, sisältäen lounaat finaaliklubilla. Lisäksi 3 parasta paria palkitaan tavarapalkinnoilla.

SCRAMBLE-SÄÄNNÖT

  1. Kaikki joukkueen jäsenet suorittavat avauslyönnin. Joukkue voi halutessaan päättää avata ensin punaiselta tiiltä, mutta se on tehtävä peliä viivyttämättä.

  2. Joukkue valitsee jatkolyöntipallonsa vapaasti. Valitun pallon paikka tulee aina merkitä ennen lyöntiä.

  3. Ensimmäisenä lyö se pelaaja, jonka pallo valitaan.

  4. Valittu pallo merkitään ja lyöntivuorossa oleva pelaaja (myös ensimmäinen voi halutessaan) ASETTAA pallonsa n. 15 cm (tuloskortin) etäisyyden päähän merkistä, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua eikä parempaan asemaan (karheikosta ei voi siirtyä väylälle). Pallo ASETETAAN koko kentällä.

  5. Esteistä, kiinteistä haitoista tai epänormaaleista kenttäolosuhteista vapauduttaessa valittu pallo PUDOTETAAN golfin sääntöjen mukaisesti, jonka jälkeen se merkitään. Sen jälkeen toimitaan kohdan 4 mukaan.

  6. Bunkkerissa valittu pallo merkitään ja lyöntivuorossa oleva pelaaja (myös ensimmäinen voi halutessaan) ASETTAA pallonsa n. 15 cm (tuloskortin) etäisyyden päähän merkistä, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua. Hiekkaan syntyneen lyöntijäljen SAA HARAVOIDA TAI TASOITTAA ennen seuraavan pallon ASETTAMISTA.

  7. Griineillä valittu pallo merkitään putterin lavan etäisyydelle puttilinjasta. Seuraavat pallot ASETETAAN samaan asemaan valitun pallon kanssa. Joukkueen jäsenet voivat seurata lyöntiä puttilinjan takana tai sen jatkeella.

  8. Jos lyöty pallo jää reiän välittömään läheisyyteen (n. 50 cm reiästä) voi pelaaja halutessaan suoraan jatkaa sen pelaamista reikään pelin nopeuttamiseksi ja joukkuetoverilla on silti vielä mahdollisuus koettaa saada putti sisään yhtä vähemmällä lyöntimäärällä.

Muilta osin noudatetaan Suomen Golfliiton voimassa olevia sääntöjä sekä Hills by GoGolfin voimassa olevia paikallissääntöjä.

Kilpailun johtaja Johan Stenlund

TERVETULOA!

Schedule

05:00

Ilmoittautuminen alkaa

06:00

Ensimmäinen ryhmä liikkeelle

10:00

Ruokailu klubitalolla

11:00

Viimeinen ryhmä liikkeelle

17:00

Tulosten julkistaminen

Sign up

Sign Up to the tournament from here. You can also cancel or edit your Sign Up from the same place.

Entries open 27.4.2021 09:00 and close 13.5.2021 15:00
Cancellations before 13.5.2021 15:00

Open in a new window

WAGC INVITATIONAL 2021 @ Hills by GoGolf

Hill Side Golf Club  |  Punaiset  |  Par 71
15.5.2021
Entries
Reserve List
List is empty
Golf Gamebook App

Golf GameBook Live Scoring

This golf tournament uses digital scoring provided by Golf GameBook. If you haven’t done so already, please download the free app and register a profile. This allows you to join the tournament, score your round and enjoy many other great features we have built in to make your game more enjoyable. Read more about Golf GameBook.